172020Sep

Opvlammen COVID 19 in onze regio

Geachte patiënt/cliënt,

In verband met de recente Corona uitbraak in de nabij gelegen verzorgingshuizen hebben wij de maatregelen om de veiligheid van u en van ons te waarborgen aangepast.

Wij verplichten daarom ALLE patiënten de praktijk te betreden MET mondkapje; dit geldt voor personen vanaf 13 jaar.


Terug van vakantie?

De toename van het reizen en de daarbij behorende risico’s heeft tot gevolg dat wij u zullen vragen of u recent in een oranje of rood gebied bent geweest. Mocht u hierop bevestigend antwoorden dan geldt het volgende:

Indien u in een oranje of rood gebied bent verbleven of tijdens uw doorreis bent uitgestapt kan er tot tien dagen na thuiskomst alleen contact op afstand / telefonisch plaatsvinden, er kan géén consult plaatsvinden in de praktijk of thuissituatie.